Home / Hacking / Hacking Website MyBB With Shell
black-hat-logo

Hacking Website MyBB With Shell

Today we shall see how to get admins pass in mybb. What you need is to upload a shell i’ve used an r57 shell here (which is the tricky part and you need to do that).

Many people upload shells but little do they know how to use it effectively.

So Lets begin:

Download The shells pack from here:

http://depositfiles.com/files/z9s6te5rg

 

Step 1: The MyBB portal Database config is in the forum/inc/ .

Step 2: Find & See The config.php:

Step 3: Now we explore the database a bit. Put the details we gained from the config.php.

Step 4: Now we see the tables list. So we explore mybb_users by using the query:

select * from mybb_users

We should see hashes and details of all the users…. 

Step 5: Now we write a query to change the email and maintain complete control over the forum ^^.

The query is:

UPDATE mybb_users SET email=”youremail@yahoo.com” where uid=”1″

The uid can be 1 or 2 depending on the admin generally it is 1.

Step 6: Lets see if it worked…

Yep it worked the email was changed.

Step 7: Now go to login click forgot Password -> give your new email and you get admin pass.

There you got the admin pass without the need to crack the hash ^^. Thats it for our mybb hacking “through shell” . I Hope I Helped You In Some Way

About BinusHacker

Check Also

hacking-ruby-programming-binushacker

Hacking dan Tuning Ruby Programming

Hacking and Tuning Ruby Programming Hacking Ruby Guidance Daftar Isi Materi Beberapa bab masih dalam …

9 comments

  1. om mau minta tolong!!
    boleh minta link software

    “MD5 translator hash “”
    boleh gk??

  2. sebelumnya mksih ya omm

  3. hacker boleh minta tolong tidak?bagaimana cara membuat website?tapi kebyakan website kan harus emmbeli nama domain…ada tidak yg website tapi tdk perlu membeli domain?mohon petunjuknya karena saya coba2 membuat website tdk bisa/tdk mengerti langkah2nya…terima kasih

  4. untuk buat website kan ada domain yang free
    trus juga kan ada domain yang free jg jadi kan mudah
    sweperty .co.cc .tk .co.nr dsb
    n hosting nya jg bza di byethost.dsb..

  5. hehehehe mas hacker mau tanya nich?
    gimana ya caranya ngehack website seperti ( .edu),( .gov)
    buat naruh ling website kita disitu suapaya pag rank kita bisa naik

    tolong di bimbing ya mas?

    serius ni aq

  6. Tolong minta software WinArpAttacker dong…..
    atau link download yang aman dari virus.
    ane udah nyari gak dapet juga….

  7. keren,..

  8. ga bisa linknya

  9. mas hacker, mau tanya boleh ya? kalau di atas kan cara hack web. kebetulan saya pemilik web mybb. bagaimana cara menutup lubang supaya tidak bisa di hack. maaf ya soalnya buat web kan lama, jadi kalau kena hack sayang banget.

    kalau bisa tutorial mengatasinya di buat juga. terima kasih.

Tinggalkan Balasan

Alamat surel Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *